Kosten en vergoedingen

Kosten en vergoedingen

 

Oefentherapie Cesar komt voor vergoeding in aanmerking bij de zorgverzekeraar. Voor kinderen tot 18 jaar zijn 18 behandelingen in de basisverzekering opgenomen.

Voor personen vanaf 18 jaar met een niet-chronische aandoening, komt deze vergoeding uit de aanvullende verzekering. Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering wat u precies vergoed krijgt.  

Personen vanaf 18 jaar met een chronische aandoening (die voorkomt op de lijst van chronische aandoeningen) krijgen oefentherapie Cesar vergoed uit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. Deze vergoeding wordt dan met het eigen risico verrekend als u die nog heeft op dat moment.  


Het is aan te bevelen vooraf bij uw verzekering te informeren wat voor u de eventuele tegemoetkoming in de kosten zal zijn. Bij de genoemde praktijken waar ik werkzaam ben hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Tarieven 2024 voor Hippische sportoefentherapie (let op de wijziging*)

Diensten

Prijs

Intake en onderzoek

€ 45,00

Behandeling oefentherapie Cesar

€ 35,00

Reiskosten bedragen € 0,23 per gereden kilometer berekend vanaf Asperen. De eerste 15 kilometer worden er geen reiskosten gerekend. De lesdagen voor Hippische sportoefentherapie zijn op vrijdag en zaterdag. Andere mogelijkheden zijn in overleg mogelijk. 

Na de behandeling wordt de betaling voldaan via een betaalverzoek of het geld kan worden overgemaakt. Het afzeggen van afspraken dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, anders wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. 

* Bovenstaande tarieven gelden voor Hippische sportoefentherapie op locatie en worden niet vergoed door de zorgverzekering. Therapie in de praktijk wordt wel vergoed vanuit de zorgverzekering, lees hiervoor bovenstaande uitleg. 

Bent u benieuwd wat Oefentherapie de Ruijter voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie of een intake gesprek.