Wat is oefentherapie Cesar?

Wat is oefentherapie Cesar?De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Oefentherapie Cesar is een paramedische interventie gericht op het voorkomen, verminderen en opheffen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.


De oefentherapeut helpt u met het behandelen en voorkomen van blessures en klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. 

De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw leefstijl, uw lichaamshouding en manier van bewegen. Door samen uw alledaagse handelingen te bekijken en te analyseren, vinden we de oorzaak van veel klachten. Daarbij kijkt de oefentherapeut niet alleen naar uw klacht, maar naar uw hele lichaam.


U leert te begrijpen waar de pijn door ontstaat en hoe uw houding en manier van bewegen uw klacht beïnvloedt. De oefentherapeut pakt uw klachten samen met jou aan.

Bent u benieuwd wat Oefentherapie de Ruijter voor u kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een intake gesprek.